Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Azok a szemek...

2013. június 29. 10:00, CukiságBlog komment

Azok a híres szomorú kutya szemek... Aki találkozott már négylábúval, biztosan ismeri ezt a nézést, és aki kicsit is nyitott az állatok felé, biztosan el is gyengül ezeket a mélybarna, esetenként kék szemeket nézve. Hogy mikor alkalmazzák kedvenceink? Szinte bármikor elő tudják rántani a tarsolyból, ha az étkező asztalról szeretnének valamit, ha rosszat csináltak, ha véletlenül kiborult a virágföld, vagy csak egy kis simogatásra, kényeztetésre , játékra vágynak. 

Hoztunk pár képet Nektek a hétvégére, ha mégsem lenne tiszta, hogy melyik is ez a nézés, mi épp most szembesültünk vele, így indulunk is labdázni!

1_16.jpg

6_2.jpg

4_5.jpg

3_9.jpg
2_13.jpg

5_3.jpg

9.jpg

8.jpg

7_2.jpg

Fotók: Pinterest

kutya szomorú szem könyörgés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása