Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Norman, a rollerező kutya

2013. július 17. 14:34, CukiságBlog komment

Norman+the+Scooter+Dog.jpg

Új sztárja van a világhálónak, mégpedig Norman, a rollerező juhászkutya. A négylábú már bizonyította képességeit, ugyanis láthattuk már, hogy embereket megszégyenítve biciklizik és gördeszkázik, mostanra viszont egy új rekordot is felállított, ő lett a világon leggyorsabban rollerező állata. Kétségeink vannak afelől, hogy élvezi e azt amit csinál, de egy biztos, bármit hajlandó megtenni gazdija kedvéért és persze egy kis nasiért. 

A videó is mutatja, hogy nem mindennapi teljesítményt nyújt, mindössze 21 másodperc alatt tett meg egy harmincméteres távot, miközben a mellső lábaival irányította a rollert, az egyik hátsóval pedig lökte magát.

És aki nem látta volna még, íme a biciklizős verzió is:

kutya bicikli roller norman

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása