Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Csináld magad: kutyanyakörv

2013. július 24. 15:20, CukiságBlog komment

Állataink kiegészítőire ezreket el lehet költeni, ha minden évben újat szeretnénk venni, vagy csak a már elhasználódott helyett szeretnénk egy csinos darabot. A legalapvetőbb ilyen kiegészítő a kutyáknál a nyakörv, hiszen az szinte minden nap kell, ha sétálni indulunk. Most mutatunk egy remek ötletet, hogy lehet olcsó és még egyedi darabot is készíteni kedvencünk számára.

1_34.jpg

Első lépésként térj be egy plázába vagy akár egy aluljáróban megtalálható táskás/öves boltba. Szinte biztos, hogy bárhol találsz a célnak megfelelő övet kedvező áron, sőt még válogathatsz is, vagy akár vehetsz többet, hogy legyen a hét különböző napjaira.

Vedd elő kutyusod eddigi nyakörvét és mérd le zárt állapotban. Csinálhatunk állítható nyakörvet is, de ha már nem nő tovább a kutya, akkor jó az egy méretű, méretre szabott darab is. A lemért értéket mérjük ki a vásárolt övön, majd vágjuk le.

Az öv végén lévő végzárót fejtsük le, majd a levágott véghez ragasszuk oda ragasztópisztollyal. 

Már csak a bilétát kell rátenni az övre és kész is, indulhatunk is sétálni. Fontos, hogy ez az otthon készült darab inkább csak dísz, így jól nevelt, szófogadó kutyáknak ajánljuk! 

7_13.jpg

Az ötletet az nlcafé oldalán találtuk, ha érdekel egy vízparti nyakörv ötlete is, katt IDE.

csináld magad kutya nyakörv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása