Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Királyi talpmasszázs

2013. augusztus 14. 14:07, CukiságBlog komment

Az európai fiatalok valljuk be, talán több időt töltenek a számítógép és a tévé előtt mint a szabadban, állatokkal pedig főleg ritkán találkoznak, ha nem az otthoni házikedvencről beszélünk. Shandor Larenty azonban pont az ellenkezőjéről lett híres, jó talán kicsit könnyebb dolga van, hiszen dél-Afrikában él. 

18 éves, de már most oroszlánszelidítőként dolgozik, a családi hagyományokat víve ezzel tovább, hiszen édesapja is a nagymacskák nevelésével kereste a kenyerét. Szülei már 13 éves korában sem féltették az vadállatoktól, hiszen akkor már beengedték az elefántok közé, mára azonban az állatok királyai lettek igazi barátai.

1_43.jpg

A fiatal fiú egészen különleges kapcsolatot ápol egy több, mint negyed tonnát nyomó oroszlánnal, Zazuval, úgy játszanak és ölelkeznek egymással, mintha egy otthoni kis házicicáról lenne szó.

"A barátaim azt hiszik, megőrültem, hogy egy kifejlett oroszlánnal játszadozom. De Zavu egy különleges oroszlán és a legjobb barátok vagyunk. Én is az oroszlánokkal együtt nőttem fel, és ez az amit szeretek csinálni. Zavu nagyon élvezi, ha ő van a középpontban. Imádja, ha simogatják, de az igazi kedvence a talpmasszázs, aminek a technikáját még az édesapám mutatta meg nekem. Ő a mentorom és a példaképem" – mesélte a Daily Mailnek a fiú.

Szülei nem, hogy nem féltik a nagymacskától a fiút, sőt egyenesen büszkék rá, hogy ilyen egyedülálló módon képes az állatokkal kommunikálni.

2_33.jpg

4_24.jpg

3_26.jpg

6_12.jpg

5_16.jpg

oroszlán barát talpmasszázs oroszlánszelidítő dél-afrika zavu Shandor Larenty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása