Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A legöregebb wombat

2013. augusztus 26. 13:34, CukiságBlog komment

Ausztráliában, a Ballarat-i vadasparkban él Patrik, a világ legöregebb wombat-ja. Patrik nemrég múlt 27 éves, ezzel magasan ő a legöregebb közönséges wombat, akit valaha ismertek. A vadonban általában 5 évig élnek, fogságban akár a 20. születésnapjukat is gyakran ünneplik, de 27 éves wombatot még nem ismertek. 

1_1.JPG

Patrik súlya 30 kg, még mindig nagyon aktív, szívesen futkorászik a parkban és érdekes szokásai is vannak, ilyen például, hogy minden este ás egy közel akkora lyukat, mint ő maga. Több alkalommal is megpróbálták szabadon engedni, azonban mindig összetűzésbe került a többi fajtatársával, így vissza kellett hozni. Nem csak, hogy a legöregebb wombat címet tudhatja magáénak, Patriknak még sose volt barátnője, így ezzel ő a legöregebb szűz wombat is a világon. 

4_25.jpg

2_3.JPG

3_4.JPG

Forrás: http://thethousands.com.au

wombat vadaspark legöregebb Ausztrália Ballarat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása