Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Radír lesz a tapírbébi?

2013. szeptember 06. 11:12, CukiságBlog komment

Ma zárul a szavazás, hogy milyen nevet kapjon végül a Veszprémi Állatkert kis tapírbébije. Írtunk már róla, de olyan aranyos, hogy nem tudjuk megállni, hogy ne mutassunk megint egy pár képet a kis cukiról. Öt név közül választhatunk, hogy hogyan nevezzék el, 16 óráig még mindenki adhat egy voksot ITT.

0_7.jpg

Jelenleg a facebookos szavazáson toronymagasan a Radír név vezet, bár érdekes névválasztás ez egy kishölgynek. Egy biztos, bármelyik név is fog győzni, a cukiságfaktora csak nőhet ennek a kis négylábúnak, hiszen aki ilyen nózival büszkélkedik, még Radírnak is jó lehet!

Addig is nézzétek meg, már három hetes a kis tündér. 

6_14.jpg

5_18.jpg

1_50.jpg

3_29.jpg

4_27.jpg

2_38.jpg

A fotók az Állatkert facebook oldaláról származnak. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása