Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kutya jó dolga van!

2013. szeptember 11. 11:59, CukiságBlog komment

Kopogtat az ősz, az elmúlt napokban elég erősen, eső formájában. Nincs is jobb ilyenkor mint bevackolni egy takaró alá és olvasni, filmet nézni vagy csak egy forrócsokit szürcsölgetni. Na de mi a helyzet ilyenkor a négylábú kedvenceinkkel, akik a kertben laknak? Nekik is kell egy hely, ahova elvonulhatnak, szél és esőmentes, kicsit még meleg is van, és persze a kedvenc pokróc vagy játék körülöttük van. Nyáron szeretnek a szabad ég alatt, vagy egy bokor tövében aludni, de télre mindenképp kell nekik egy praktikus kutyaház. 

0_10.jpg

Természetesen, mint mindenből, ebből is már rengeteg fajtával találkozhatunk, a gyártók próbálják minél jobban elkápráztatni a lágy szívű gazdikat, legyen szó divatról vagy öko vonalról, mindenki megtalálja kedvencéhez a legjobban passzoló házikót. Hoztunk most egy párat Nektek, leginkább az extrémebb, különlegesebb darabokat kutattuk fel, így az áruk is biztos ilyen különleges...

Külön kis porta is tartozik a házhoz, ami persze fedett, ez télen-nyáron jól jön:

3_31.jpg

Ez is teraszos kis vityilló, csak oldalról. Mind a két irányból be tud menni a kutyus:

2_40.jpg

Ha ketten vannak:

11_1.jpg

Ha szeretnek vadászni:

7_1.png

Ha követjük az öko vonalat:

5_20.jpg

Nyárra napozóterasz vagy egyszerűen csak innen rémisztőbb az ugatás:

0_9.jpg

0_11.jpg

A nagy melegben mindenki örül egy medencének:

1_53.jpg

Ha sznob, minimalista kutyánk van (vagy inkább a gazdi ilyen):

13.jpg

Ha palotában élünk, minimum, hogy a kutyánk is ugyan olyan jól él:

8_10.jpg

Természetesen a benti kedvenceknek is kell egy külön zug, ahova befekhetnek, így rájuk is gondoltunk.

A divat szerelmeseinek:

1_52.jpg

Ha szeretünk együtt ringatózni:

9_8.jpg

Ha a közelben akarunk aludni:

12_2.jpg

Vagy ha bent is fontos a zöld:

4_29.jpg

Számtalan különösebbnél különösebb kutyaház van még a piacon, mégis a legjobbak amit egyedileg, otthon, két kézzel készítünk kedvencünknek. 

Ha a ti kutyusotok szintén valami extrém, egyedi, különleges házikóban lakik, küldjetek képet, a legjobbakat kirakjuk a blogra.

kutya extrém egyedi kutyaház

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása