Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Aludni bárhol jó!

2013. szeptember 19. 13:55, CukiságBlog komment

Az ősz velejárója a fáradékonyság, gyakran olyan érzésünk van, hogy bárhol el tudnánk aludni. Emellett pedig a reggeli kikelés a jó meleg ágyikóból egyenesen szörnyű, mikor az ablakon kinézve látjuk, hogy kint esik, fúj, hideg van.

0_13.jpg

Nem csak mi vagyunk ezzel így, hanem szőrös barátaink is, viszont nekik nem számít az évszak, ők néha bárhol, bármilyen pozitúrában képesek elaludni, ami nem is baj, hiszen hihetetlenül cukik ezáltal. Összeszedtünk pár képet erre a borongós időre, a mosoly garantált!

1_56.jpg

alvo-kutyus-a-padon.jpg

2_42.jpg

3_33.jpg

8_11.jpg

6_16.jpg

4_31.jpg

7_17.jpg

9_9.jpg

5_22.jpg

10_6.jpg

11_2.jpg

photo (7).jpg

kutya cica jegesmedve panda macska zsiráf alszik állatok koala pele alvó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása