Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A nagyra nőtt gyerek

2013. október 09. 14:25, CukiságBlog komment

Cica - kutya barátság? Ugye, hogy kicsit kétkedve olvasod, hiszen az esetek nagy többségében ők inkább morcosak egymásra, mint barátok legyenek. Különösképp furcsa ez, ha nem is egy házimacskáról van szó, hanem egy picit nagyobb cicáról, na jó az állatok királyáról.

1_61.jpg

Bonediggerről, az öt éves oroszlánról, és Miloról, a hét éves tacskóról szól a mai történetünk, nem akármilyen barátság az övéké. Bonedigger egy ritka csontbetegséggel született, ami miatt anyja elhagyta, így az árván maradt nagymacskát az Oklahomai Állatkert befogadta, és nevelni kezdte. Itt találkoztak Miloval, és a tacsi rögtön az első pillanattól a szárnyai "mancsai" alá vette a kölyköt, és azóta is nagy figyelemmel gondoskodik róla. Ezt misem bizonyítja jobban, mint hogy a vacsora után a kutya nyelvével tisztogatja meg az oroszlán fogait, hogy szép tiszta legyen.

A két jó barát szinte már elválaszthatatlan egymás mellől, Bonedigger ritkán mozdul el pártfogoltja mellől. Az állatkert igazgatója, aki a kezdetektől látta a csoda kialakulását, elmondta, ritka, egyedülálló kapcsolatról van szó a két állat között, Milo gyakran még az oroszlánbőgést is utánozza, olyanok mintha testvérek lennének. 

2_47.jpg

3_38.jpg

4_38.jpg

5_28.jpg

kutya barátság oroszlán tacskó milo bonedigger

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása