Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Magányos a kutyád napközben? Chatelj vele!

2013. november 19. 10:54, CukiságBlog komment

Igazán szomorú pillanat, mikor reggelente kutya és gazda elköszön egymástól. A legtöbb lelkiismeretes gazdi ilyenkor mindig tesz az ebnek valamiféle ígéretet, "sietek haza", "ma hamarabb jövök", "este sétálunk egy nagyot, ha jó leszel". Ezeket a mondatokat leginkább csak magunk megnyugtatására hangoztatjuk, hiszen inkább a mi lelkiismeretünknek rossz, hogy kedvencünket megint magára kell hagyni délutánig. De hát a munka az vár, menni kell. 

0_18.jpg

A gazdik ezen csoportjának találták ki a legújabb őrületet, amit persze Amerikában már imádnak az emberek. Ez a "kedvenc-chat". Napközben bármikor bejelentkezhetünk, beszélhetünk kutyusunkhoz, sőt, ha kedveskedni akarunk neki, még jutalomfalattal is felvidíthatjuk otthon maradt négylábúnkat. 

A szerkezet szinte úgy működik, mint a Skype, videókapcsolatban lehetünk kutyánkkal. A gazdi csak ráklikkel a számítógépén lévő ikonra, ezzel elindítja a hívást, amit a kutya egy fali kamerával felszerelt kütyün keresztül fogad. Ezen keresztül tudunk kedvencünkhöz beszélni, akár naponta többször is, ráadásul egy jutalomfalat-adagoló is bele van építve, így ha a monitor előtt ülő gazdi rányom a csont ikonra, máris egy finom falat esik a kutya lába elé. Mobilon is végrehajtható a folyamat, így akár az utcáról is beszélhetünk kis pajtinkkal.  

Ja és természetesen cicusokkal is működik!

Íme egy videó a PetChatz-ről:

A kutyachat ára körülbelül 350 dollár, azaz átszámítva majdnem 80 ezer forint.

 Forrás: Gizmodiva

chat állat macska dolgozik otthon gazdi magányos PetChatz kutyachat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása