Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Elbúcsúztak a gyöngyösi kisoroszlánok

2014. január 16. 13:15, CukiságBlog komment

Könnyes búcsút vettek gondozóik a négy tündéri, már nem is olyan kicsi oroszlánkölyöktől, akik 5 hónapot töltöttek a Gyöngyösi Állatkertben. Aisha, Zuri, Zaffír és Kiango Olaszország felé vették az irányt, ahol egy szafariparkban fognak élni, így amiatt nem kell aggódnunk, hogy rossz sors vár rájuk. 

5_48.jpg

Szüleik azonban az állatkertben maradtak, akik remélhetőleg hamarosan újra megörvendeztetik az országot cuki kis szőrmókokkal. 

 Képek forrása: heol.hu

olaszország oroszlán kölyök gyöngyös búcsúzik kisoroszlán gyöngyösi állatkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása