Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Durmoló patkánykák

2014. február 05. 10:39, CukiságBlog komment

r.jpg

Ki ne sikítana fel, ha szembe jön vele egy egér vagy esetleg egy patkány? Mi általában ilyenkor egy könnyed mozdulattal már fel is ugrottunk egy székre vagy egy kis asztalra és onnan nagyon hangosan ordítunk segítségért. Igaz, kicsit megenyhültünk feléjük, miután láttuk a Lecsó című animációs mesét, na de mégiscsak egy patkányról van szó, és a való életben nem mindig olyan kedves és cuki állatkának tűnnek, hogy együtt főzőcskézzünk velük. 

Ezt az "undort" próbálja enyhíteni egy brit és egy holland fotós is, ugyanis Jessica Florence és Ellen Van Deelen patkányokról készít cukibbnál cukibb képeket. A fotók témája a plüssállatokkal szundító patkányok, igen, kis plüss macikat átölelve alszanak az általunk annyira nem kedvelt rágcsálók. 

Egy biztos, ismét enyhült bennünk a félelem  velük szemben, hiszen szívet melengető képek ezek, de, ha találkozunk a jövőben egyel is a kamrában, még mindig garantált a sikítás.

fotó kép fénykép alszik plüssállat patkány rágcsáló jessica florence ellen van deelen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása