Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kutyák bögrében

2014. február 27. 09:00, CukiságBlog komment

Már lassan hozzászokunk, hogy körülbelül két havonta találnak ki valami új őrületet a leleményes gazdák, ha házikedvenceikről van szó. Láthattunk már macskákat lábbal, állatbajszú embereket, és még sorolhatnánk. Most úgy néz ki, a kutyák vannak a középpontban, de könnyen átültethető doromboló pajtásainkra is. 

Emily McCracken az elindítója ennek a folyamatnak, ugyanis ő fotózta először ilyen módon a három megmentett kutyusát, miután szembetalálkozott a a "Baby Mugging" őrülettel. Nem kellett neki sok idő, hogy rögtön állatait képzelje bele ezekbe a pózokba, hiszen vidámnak és bájosnak találta a fotókat. Nézzétek meg a fotós oldalát, külön azok a képek is érnének egy posztot kutyáiról!

A képekhez nem kell több csak egy jóképességű bögre, egy vagy több kutya, ha eredetiek akarunk lenni, akkor kölyökkutyus, de ha nem rendelkezünk már ilyennel, akkor jó az idősebb korosztály is, illetve egy fényképezőgép. Meg persze sok türelem, attól függően, mennyire jól nevelt és fegyelmezett kedvencünk.

0_2.png

Mivel a remekművekhez nem kell Photoshop gyakorlat, csak egy jól beállított fotó, vagy egy jól elkapott pillanat, így gyorsan elterjedt a neten és már számos gazda "beleültette" négylábúját egy bögrébe. 

Hoztunk egy pár fotót, ha Ti is kedvet kaptok hozzá, küldjétek el nekünk, a legjobbakat kirakjuk.

 

Képek forrása: mymodernmet.com

fotó kutya bögre fénykép őrület bögrében

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása