Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Adj egy nyalást!

2014. március 27. 10:30, CukiságBlog komment

Már ki lehet mondani, hogy igenis megérkezett a tavasz, hétvégente már 20 fok körüli a hőmérséklet és ragyogóan süt a nap. Kirajzottak a motorosok, a bringások, a kirándulni vágyók, sőt a kutyások is, nincs is jobb egy nagy sétánál kedvencünkkel valami szép helyen.

Remek megálló ilyenkor - bármilyen programról is legyen szó - egy guszta fagyizó, a legjobb az, ahol kígyózó sor áll, ott tuti jó terméket adnak. Ne legyünk azonban ilyenkor önzőek, ha kutyusunkkal vagyunk, neki is jár egy nyalás vagy akár egy egész gombóc, ki mennyire szigorú a táplálását illetően (de a tölcsér vége mindenképp legyen az övé). 

Íme pár kép, ezektől biztosan meglágyul a szíved és adsz neki is egy kicsit abból a fincsi vaníliából!

15_10.jpg

4_20.png

1_25.png

2_23.png

7_12.png

14_3.png

5_19.png

12_4.png

10_7.png

8_12.png

3_19.png

11_4.png

6_15.png

13_3.png

9_8.png

16_11.jpg

18_8.jpg

Képek forrása: buzzfeed.com, pinterest

A cicás gazdikat megnyugtatjuk, doromboló pajtásaink is nagyon szeretik az ízletes hűsítőt, holnap velük jövünk!

 

kutya séta fagyi jégkrém

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása