Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A szurikáták imádják a kamerát!

2014. április 16. 13:07, CukiságBlog komment

Mi meg őket imádjuk, egyszerűen nem tudunk rosszat mondani róluk. Kedvesek, érdeklődőek, barátságosak, és még mókás pózokat is fel tudnak venni, ha arról van szó. Ezt bizonyítja a brit Will Burrard-Lucas fotósorozata is, aki 6 napot töltött Afrikában ezen élőlények tanulmányozásával. Ez idő alatt egy családot figyelt meg, akik hamar befogadták a fotóst. A kölykök összetapizták a kamerát, belemásztak a lencsébe, a szülők pedig rögtön felmásztak a fotós fejére, hogy jó magasból tudják pásztázni a terepet, figyeljék az esetleges veszélyeket. 

Érdemes a fotós honlapját tüzetesebben szemügyre venni, ugyanis még számtalan remek képpel találkozhatunk.

brit angol fotós fénykép szurikáta barátságos will burrard-lucas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása