Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Csiga-biga gyere ki!

2014. április 17. 09:53, CukiságBlog komment

0_27.jpg

A csigákat nem éppen a legcukibb állatok között tartjuk számon, de azért egyes képeken még ők is fantasztikusan néznek ki. Persze sokat számít a fotós türelme és képzelőereje, de a most következő ukrán Vyacheslav Mishchenko remekül ábrázolta őket, szemet gyönyörködtető képek születtek. 

A 48 éves fotós előszeretettel örökíti meg a rovarok világát is, érdemes körülnézni facebook oldalán, rengeteg egyedülálló képpel találkozhattok még. 

fotós természet ukrán fénykép csiga csigák Vyacheslav Mishchenko

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása