Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Az egyensúlyozás mestere

2014. július 01. 14:22, CukiságBlog komment

Négylábú barátainkat sokfajta szerepben láthatjuk, hiszen a legtöbbjük imád tanulni, sőt, ha ezt gazdija játékosan csinálja vele. Éppen ezért láthattunk már frizbizős, gördeszkázós, táncolós és még sorolhatnánk miket csináló kutyákat, mai főszereplőnk azonban mégis meg tudott lepni minket.

Jack főszáma ugyanis, hogy szinte bármivel képes egyensúlyozni, legyen az egy óriási labda vagy akár egy üveg bor. Sőt ezt nem csak az orrán képes megcsinálni, hanem akár a fenekén is. Minket elvarázsolt, az egyszer biztos.

Még több kép Jackről ITT

1_130.jpg

6_68.jpg

10_11.png

11_37.jpg

12_31.jpg

2_102.jpg

4_91.jpg

5_80.jpg

9_57.jpg

3_93.jpg

7_67.jpg

8_58.jpg

kutya jack egyensúlyoz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása