Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Scherlock, a négylábú detektív

2014. október 07. 13:18, CukiságBlog komment

Egy amszterdami légitársaság bevetette a cukiságfaktort, hogy üzenete jobban célba érjen, ugyanis egy beaglet használnak reklámfilmjükben.  

Mint azt a fajtáról jól tudjuk, egy ősi vadászkutyáról van szó, így a szaglása is átlagon felüli. Manapság éppen ezért előszeretettel használja ezt a fajtát a rendőrség és a határőrség is, olyannyira, hogy egy külön osztag is van már belőlük Beagle Brigade néven. 

20140926152650_830.jpg

Ezt a tulajdonságát ismerte fel a KLM légitársaság is, és a drogkereső kutyák mellé beagle kutyát is szerződtettek, nem is akármilyen feladatra - vagyis csak elviekben Sok utas ugyanis rendszeresen a gépen felejti valamilyen holmiját, aminek visszaszolgáltatását szimbolizálja e négylábú.

A reklámfilm szerint meg kell ugyanis találnia a szag alapján az elhagyott tárgyak gazdáit a repülőtér nagy csarnokaiban és visszaadni, amit elhagytak. A kutyus valójában csak egy reklámfogás, ténylegesen nem dolgozik a reptéren, csak vele akarták szimbolizálni, hogy a légitársaság mindent megtesz, hogy az elveszett tárgyakat visszajuttassa a jogos tulajdonosának. Használnak ugyanis erre a célra egyéb eszközöket, melyek az ülésszám, telefonszám, közösségi média adatok segítségével előkeríti a talált tárgy birtoklóját, de egy cukisággal mégiscsak jobban célba ér az üzenet. 

Mi azért nagyon is támogatnánk, ha Scherlock valódi munkaszerződést kapna a reptéren, sok örömteli pillanatot tudna okozni az utazóknak. 

reklám kutya elveszett tárgy légitársaság klm beagle scherlock

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása