Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Smiley, a vak terápiás kutya

2015. március 12. 10:00, CukiságBlog komment

Smileynak, a golden retrievernek még a neve is a természetére utal, pedig lenne oka szomorkodni. A kutyus születése óta vak, így született, de ez kicsit sem zavarja. Annyira vidám és kedves természetű négylábúról van szó, hogy terápiás kutya lett belőle, mentálisan sérült és fogyatékos betegeket vidít fel a hét minden napján. 

Gazdája elmondta, hogy néha azért figyelni kell rá, mert mikor önfeledten futkározik, néha elfelejt megállni és neki megy ennek-annak, de ezt leszámítva a többi érzékszerve segítségével mesterien deríti fel a környezetét és tájékozódik. 

1_160.jpg

2_134.jpg

3_125.jpg

4_124.jpg

5_112.jpg

6_99.jpg

7_98.jpg

8_85.jpg

Forrás: boredpanda.com

terápia kutya vak fogyatékos sérült golden retriever terápiás kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása