Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Újszülött szamojédcsapat

2007. február 28. 15:00, mvmv komment

A szamojéd faj Szibéria észak-nyugati részéből származik, ahol egykor rénszarvas-vadászatára és szánhúzásra használták. Az itt látható újszülött csapat Hajni tulajdona, a vigyorgó tízhetes neve pedig Kitti. További képek és videók az állatokról itt.

fotó kutya szamojéd

Kólintsd fejbe a bukósisakos ürgét!

2007. február 28. 10:00, mvmv komment

A játékos egy rezignált mosómedve, akinek semmi egyéb célja sincs, minthogy megvédje szerény, kör alakú hajlékát a betolakodó ürgéktől. Védelmi eszköze a dió, életereje az alma, nehezítése a bukósisak az ürge fején. Kattints a játékhoz, ide.

cukijáték

Valami hózik Dániában

2007. február 28. 09:54, nak komment

Blyp - micsoda név egy macskának! - az időjárási szituációt ellenőrzi Koppenhága egyik külső kerületében. Az országot február végén rendkívüli havazás döntötte le a lábáról, ez szemmel láthatólag annyira nem zavarja Blyp-et. Spud - micsoda név egy kutyának! - a…

fotó kutya macska hideg

Csöppnyi csemege

2007. február 28. 09:16, nak komment

A világ legkisebb majomszerű emlőse a pápaszemes maki. A legfeljebb 10-12 centiméteresre megnövő kis jószág többek között rovarokkal táplálkozik, és ezt amúgy igen mulatságosan teszi:

videó pápaszemes maki eszik

Napi tengerimalac: monoklis arisztokrata

2007. február 28. 09:00, mvmv komment

Ez itt Frenszisz, a XVIII. századi arisztokrácia képviselője, aki cukisági orr-vonalon is erős versenyző. (A Tengericoci ajánlásával.)

fotó tengerimalac

Szerelem első látásra

2007. február 28. 06:37, nak komment

Gergő kommentár nélkül küldte el ezt a két kamasz macskát megörökítő, remek fotót: Mi azonban nem tudjuk nem észrevenni a háttérbe húzódó cica szerelmetes pillantását. Nemhiába, na, jön a tavasz, a háztetők hívogatnak.

fotó macska kölyök

Kakas zsaruk a tyúkudvarban

2007. február 28. 06:07, nak komment

Garázdaság miatt állítanak elő két nyulat:

nyúl videó tyúk

Marlon Brando-imitátor kandúr

2007. február 27. 17:30, mvmv komment

Cicó kandúr a fenti fotón éppen Marlon Brandonak álcázza magát, alul pedig az összehasonlító (ilyen lett - ilyen volt) vizsgálat kedvéért Cicó testvére, a kölyök Mókuci.

fotó cica macska

Tízdekányi panda

2007. február 27. 13:21, mvmv komment

Az Újkína hírügynökség 2007. február 23-án közzétett felvételén egy 13 éves óriáspanda parányi nőstény kicsinye, Csi Ni látható egy gondozó markában Csengtuban. Az év első újszülött pandája szerencsésen túlélte az első, kritikusnak számító három napot, sőt a…

fotó panda kölyök

Zoé nem viccel

2007. február 27. 12:30, nak komment

Kira írta: "kicsit genyón néz, de azért cuki :) Ő Zoé, a macskám". Nem mertük nem kirakni.

fotó macska néz nézés

A kutyánk jobban kommunikál velünk, mint mi vele

2007. február 27. 12:19, nak komment

A kutyák a nagy szívük mögé rejtik az eszüket, pedig sokkal intelligensebbek, mint eddig feltételezték róluk - erre a következtetésre jutottak magyar és japán kutatók a kutyák magatartását és szokásait vizsgálva. A Neue Züricher Zeitung című svájci lap online kiadásában…

kutya elmélet

Ha lenne felesleges 2,3 milliárd forintunk...

2007. február 27. 11:24, nak komment

... akkor rögvest lecsapnánk erre a cuki szobrocskára: A márciusi maastrichti szépművészeti vásár sztárja lesz ez a 2500 éves kínai tapírszobor. A rendkívüli ritkaság a szakértők becslése szerint 9 millió eurót ér. Az arannyal és türkizzel díszített bronzszobrot eddig…

fotó lelet tapír

Akrobatikus alvás

2007. február 27. 10:24, nak komment

Picur, Julcsi cicája a macskák kedvenc gyakorlatát mutatja be: Az extrém pózba csavarodott szundikálás mindenképp van olyan látványos, mint a ritmikus sportgimnasztika.

fotó macska alszik

Figyelje az orrot!

2007. február 27. 07:33, mvmv komment

Elfogultságot jelentek be. Krampi a legközelebbi macskaismerősöm, Szüri és Vicu macskák lakótársa. A családi legendárium legékesebb állatos történetét is megosztom a kedves olvasóval: Vicu egyszer öt évre eltűnt, aztán váratlanul hazatért. És ez egyáltalán nem afféle…

fotó macska

Napfényfül

2007. február 27. 07:11, nak komment

Vesko McGyver álnevű olvasónk Bigi névre hallgató fotogén macskája a fényáteresztő fülűek nemzetségébe tartozik.

fotó macska

Bizony Totó, ez már nem Kansas!

2007. február 26. 16:28, mvmv komment

Itt a vég. Még nem olyan régen indítottuk a Cukiblogot, mégis megérkezett minden idők legszürreálisabb felvétele. Nincs is itt már mit mondani. Ez itt Goldy. És kész.

fotó kutya

Ha rosszak az idegei, semmiképpen se lapozzon tovább!

2007. február 26. 11:18, mvmv komment

Boci kutya szelíd, a felületes szemlélő számára ártalmatlan jószágnak tűnik. De vigyázat! A látszat igen gyakran csal. Elöljáróban annyit mondhatunk, Barbara, Boci kutya gazdája "hobbiagysebész" subjecttel küldte a fotót.Csak igazán erős idegzetűek kattintsanak…

fotó kutya

Edda blues

2007. február 26. 10:24, nak komment

Mintha egyenesen 1982-ből, a borsodi sártengerből katapultálták volna ide ezt a bánatos irombát. Pedig Ágnes tavaly fotózta Erdélyben a kis szomorúságot. Szociocuki az unió keleti végéből.

fotó cica cipő

Csak told ide a képed...

2007. február 26. 09:29, nak komment

... majd jól bemosok egyet. A kép persze hazudik, Tyofftyoff, avagy Tyofi korántsem olyan veszedelmes, mint amilyennek mutatja magát. "A nevén kívül a hűtőnyitásra, zacskózörgésre és minden kajával kapcsolatos tevékenység zajára reagál" - írta ökölvívónak…

fotó tengerimalac

Magasfeszültség!!! Életveszély!!!

2007. február 26. 06:16, nak komment

Hétfő reggel van, szorítkozzunk a kegyetlen tényekre. Renátának van egy mopsz fajtájú kutyája. A mopsz neve Giorgio Armani. Armani cukiságfaktorával gyilkolni lehet. Többet nem mondhatunk, a bizonyíték alant csatolva.

fotó kutya mopsz

süti beállítások módosítása