Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ünnepi pályázat: nyerjen cuki tárgyakat karácsonyra!

2007. december 13. 13:15, ge komment


 

A decemberrel automatikusan megkezdődő megacuki mikulássapkás fotók dömpingjén felbuzdulva ezennel a Formával közösen

 
ünnepi cukiságpályázatot hirdetünk!


Várjuk az év végi ünnepek témaköréhez kapcsolódó pályázatokat, a piros sapkás, karácsonyfára felmászó, beiglitolvaj, szaloncukorpofozó, pulykába bemászó, töltöttkáposztába hasast ugró kis kedvencek fotóit. (Satöbbi.)

A képeket a már jól ismert tudnivalók szerint ide kérjük, beküldési határidő december 19. éjfél, eredményhirdetés december 24-én. Összesen tíz ajándékot osztunk ki, a legcukibb fotókért a Forma dizájnbolt által felajánlott nyeremények a következők:

Majmos kulcsdísz:

 Fetch kutyás törölközőtartó:




És a csodálatos fődíj, egy darab Jó Kutya lábtörlő:




hellókarácsony

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása