Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Klausz lépésről lépésre hódított

2011. február 22. 08:00, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!

Ő itt Klausz, a szegény kóbor macskából lett szobacica. Ismeretségünk kezdetekor mindenkié volt az utcában. Mindenhonnan kapott egy kis elemózsiát, mert már akkor is értett a kunyizáshoz. Na meg ki tud ellenállni az utcán/ajtóban álló, szegény, éhes macseknak? Én nem...
Elterveztük a párommal, hogy nem lesz házi állatunk addig, ameddig kertes házba nem költözünk (kb. 2 év), mert pici a lakás. De ahogy szokott lenni a tervekkel, a sors felülírja őket...
Pont a legjobbkor hozott össze Vele az élet. Ő éhes volt, én meg munkahelyi problémáim miatt rendkívül érzékeny. Kezdetben csak kapott egy kis maradékot, és elment szomszédolni. Majd már egy kis simi is járt a vacsijához, de semmi komoly. Ezt követte, hogy elköltözött az illető, akit a "gazdájának" gondoltam, így mivel meleg volt este, kajás, simogatós, ölemben elalvós foglalkozás lett beiktatva. Ezt követték a besomfordálásai az ablakon, majd jött a tél, és átálltunk az előszobai, játékkal egybekötött macskaszeretgetésre (de szigorúan előszobai!!!). Ebből sikeredett a végén esti bentalvás(-10 fokba nem volt szívem kidobni), finnyáskodás (lassan már azt se eszi meg, amit mi jóízűen elfogyasztunk). :)
És természetesen már jön-megy a lakásban (csak a hálószoba tiltott terület számára), kunyizik (nem is akárhogy). A konyha közepére veti magát és felveszi az általunk "pitipóznak" elnevezett pozíciót, ami hanyatt fekvésből és a mancsok felhúzásából, illetve heves dorombolással egybekötött lábremegésből áll. Intelligensen jelez, ha kisebb-nagyobb dolgát kell végeznie, és mostanság még arra a bizonyos helyre is követ (ahová a király is gyalog jár), ott pedig felpattan az ölembe. :)
Hívhatjuk sorsnak, karmának vagy véletlennek, mindenesetre örülök, hogy ez a szőrös kis jószág betoppant a szürke hétköznapjainkba, és finnyáskodó, ragaszkodó jelenlétével emeli a mindennapjaink fényét.
Üdvözlettel: Ági"
 

Köszönjük,

és üdvözlünk az önkéntes macskarabszolgák népes táborában!

 :-)

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása