Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szeráf és Manitu

2012. július 06. 16:23, Koalamaci komment

"Kedves Cukiság, 

Gyorsan küldök nektek pár képet a cicáinkról, nehogy macskás képek nélkül maradjatok. Szeráfot már ismeritek innen és innen. Mivel néhanapján elég feltűnően unatkozott, ha valamiért nem tudtam vele tovább játszani, balga módon úgy gondoltam, mennyire örülne egy játszópajtásnak, így kapott egy testvérkét, Manitut. Az eredmény: két látványosan unatkozó macska, amennyiben én nem játszom velük... Néha  persze remekül elszórakoznak, hatalmas zajt csapva a lakásban, például akkor, amikor mi alszunk...
Amikor éppen nem a lakást bontják, különböző módon szórakoztatják magukat, amint az a képeken is látható. Manitu "Sitting like a boss" pózban szokott elmélkedni a világ dolgairól - amit meg is oszt velünk - Szeráf pedig újabban nem a csapban gömbölyödik, hanem a lavórban. Ilyenkor lavróstól lehet cipelni, méla unalommal, és némi felsőbbrendűséggel tűri. :)
Jó válogatást, szép nyarat!
Hana"
 
100_7305.jpg
 
új.jpg
 
IMG_0040.jpg
 
Köszönjük.

cica

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása