Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Barátra lelt az árva kisróka

2013. május 13. 11:54, CukiságBlog komment

Nem is olyan rég írtunk már róla, hogy a Budakeszi Vadaspark befogadott egy elárvult kisrókát, mivel anyukáját elütötte egy autó. Mivel a jószág még olyan pici, hogy rendszeres gondozásra szorul, így az egyik ott dolgozó vállalta a nevelőszülő szerepet.

3_2.png

A pici már nagyon jól érzi magát az otthon melegében, felmászik a polcokra, "labirintusosat" játszik a szekrények között, kertészkedik - mondjuk a virágokat inkább kiássa, mint elülteti - és a kanapé a kedvenc alvóhelye. "Anyukája", Kozek Anita egy percre sem meri levenni a szemét a kölyökről, nehogy valamibe megsérüljön. Ebben már segítőtársa is van, mégpedig Fruzsi, a család kiskutyája. A képekből is látszik, hogy jó barátok lettek, és mind a ketten imádnak a kanapén randalírozni... 

1_4.png

2_3.png

4_1.png

Fotók: Fuszek Gábor

kutya barátság kölyök róka budakeszi vadasprak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása