Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Aludni bárhol, bármikor

2014. január 10. 10:16, CukiságBlog komment

Tegnapi posztunkban a kutyák voltak a főszereplők, ma a cicusok következnek, nehogy bárki mondassa, hogy elhanyagoljuk őket.

10_21.jpg

Akinek van macskája, tudja, hogy a nagy átlagot az öntörvényűség jellemzi, igazi egyéniségek, akik akkor és azt csinálják, ami nekik éppenséggel jól esik. Így is van ez rendjén, éppen ebből kifolyólag sok aranyos, sokszor vicces pozitúrát, helyzetet teremtenek. Egyik ilyen tulajdonságuk az alvás. Imádnak lustálkodni, és nem szeretik, ha ilyenkor zargatjuk őket, talán pont ezért is választottak különleges "fekhelyeket" a következő alanyok.

Ezek a képek is bizonyítják, hogy bárhol, bármilyen formában képesek álomba szenderülni nyávogó pajtásaink. 

 Ha neked is van hasonló fotód kedvencedről, küldd be és a legjobbakat kirakjuk!

cica vicces macska alszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása