Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egy híján húsz cuki videó, amit mindenképp látni kell II.

2007. március 10. 07:57, nak komment

Álmos macskák, pandahapci, zabanyulak és maga Speedy Gonzales, a kattintás után jön a besztof cukivideók második része.

10. A legnehezebb álmos cicafej. A bealvós cicavízió archetípusa, 14 másodpercbe sűrítve. Csúcsrajáratott dráma, szívhezszóló cukiság, nincs olyan néző, aki ne kívánná, hogy még folytatódjon egy icipicit a kurtán-furcsán félbeszakadt felvétel.

11. A két darálógép. Két nyuszi táplálkozik fél percben, és a fél világ a meg-megcsúszó tappancsok előtt hever. A gazdájuk szerint a két kölyök azóta már felnőtt (kétévesek), boldogan és egészségesen éldegélnek.

12. A veszedelmes fenevad. A legjobb filmzene, a legjobb forgatókönyv, a legjobb dramaturg és a legjobb heppiend díját adjuk az "Amikor a macska támad" című horrornak.

13. Pandahapci. A 13 másodperces villámpoént több tucatnyiszor töltötték már fel a You Tube-ra, ez is egyfajta népszerűségi mutató. A saját kölykétől kis híján infraktust kapó pandamama a lehető legmulatságosabb jelenség az állatvilágban.

14. Speedy gonzales. Remek zenére bepörgő hörcsög: a sebességi rekordot döntő rágcsáló 12 fordulata mosolyt csal mindenki arcára.

15. Cicainvázió. A semmiből előszivárgó egy-ké-hár-nééégy-nemis:öt! kismacska félperces videója láttán csak egyet lehet követelni: mééég ilyet! (Tessék, a folytatás!).

16. Állva bealvó cica. Ismerkedjenek meg a héthetes Claire-rel (ha még nem találkoztak volna vele). Ígérjük, ő az utolsó az álomba merülős típusból, de mindenképp kihagyhatatlan. A nézés a végén, a nézés! Na, az mindent visz!

17. Masszázs. Nincs ezen mit ragozni, a kutya-macska barátság szép és szívmelengető példája a következő videó. Kicsit balra, lentebb, lentebb, ott jóóóó...

18. Khömmm.... A kis yorkshire terrier leküzdhetetlen vágya és a mindezt elszenvedő plüssmaci. Legszívesebben pironkodva félrenéznénk, de persze lehetetlen, annyira mulatságos a körbe-körbe pattogó öleb. Doing-doing-doing-poing.

+1. Az oroszlánkirály A végére hagytunk egy kakukktojást. Az előbbiekhez képest csak távolról nevezhető cukinak a Tom Lowe szerkesztette videó, de az állatos etűdök közt viszi a pálmát, és egyben személyes kedvencünk is ez a remekbeszabott vágásokkal operáló, adrenalinpumpáló zenékkel aláfestett vérpezsdítő darab. A gonosz hiénák, a kizsákmányolt oroszláncsajok és a nemes bosszút álló király feszes ritmusú (kissé persze demagóg, de kit érdekel) története garantált katarazist nyújt.

videó besztof

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása