Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bemutatták Knutot a nagyközönségnek

2007. március 23. 13:52, nak komment

A berlini állatkert ma valószínűleg látogatói csúcsot döntött: kiengedték ugyanis a szabadba - gondozója, egyben pótmamája társaságában - a 2006. december 5-én született jegesmedvekölyköt, hogy végre találkozhasson rajongóival és a média képviselőivel. Knut az utóbbi idők leghíresebb állatszereplője a híreknek, szinte nincs olyan nap, hogy ne érkezne valami hír a kis fehér plüssmaciról, világszerte hatalmas médiaérdeklődés kíséri figyelemmel a most 15 hetes állatkerti kölyök fejlődését.


Pénteken tehát különleges eseményen vehetettek részt a szerencsések a berlini állatkert barnamedvék számára fentartott kifutójánál, a Bloomberg tudósítása szerint több mint négyszáz látogató tömörült a kerítésnél, hogy egy fél pillantást vethessen Knutra. Az Associated Press jelentése szerint általános iskolások csoportja igazi rajongókhoz méltóan viselkedett, "Knutot akarjuk! Knutot akarjuk!", kántálták, míg fel nem tűnt a kifutó ajtajában a kis fehér gombolyag.

A kis medvebocs gondozójával, Thomas Doerfleinnel jelent meg, körbeszaglászott, jött-ment egy kicsit a füves területen, beledugta orrát a vízbe, majd elbújt a férfi lábai közt és játszani kezdett. A hétvégére Knut határidőnaplójába újabb közönségtalálkozók vannak bejegyezve, aki tehát most lemaradt Knut bemutatásáról, szombat, vasárnap bepótolhatja.

Knut debütálása vélhetően hamar elfeledteti Frank Albrecht állatjogi aktivista nagy felháborodást kiváltó felvetését, ami szerint az állatkert jobban tenné, ha elaltatná a kis medvebocsot, mivel az anyja által eltaszított, emberek nevelte kölyök sosem élhet majd jegesmedvéhez méltó életet.

fotó állatkert jegesmedve kölyök játszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása