Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Puding a legcukibb húsvéti nyúl

2007. április 10. 14:52, mvmv komment

Lezárult a Cukiság húsvéti nyúl szavazása. Minden indulónak nagyon köszönjük a részvételt, legszívesebben nem is hirdetnénk első helyezettet, de a verseny már csak ilyen.

A több ezer szavazat egyharmadát (526 darabot) Puding nyúl kapta, így ezen a versenyen ő lett a legcukibb. Puding nyereménye egy zöldségkosár, amit átvehet az Index szerkesztőségében. Kattintson tovább, hogy lássa Puding fotóit és olvassa el tulajdonosával készített interjút!

Cukiság: Puding nőstény vagy hím? És mikor született?

Puding-tulajdonos, Dénes: Puding kisfiú, 2006-márciusában született. Igaz, mi a szülinapját április-9én ünnepeljük.

Cukiság: Milyen Puding átlagos napja?

Puding-tulajdonos, Dénes: Nos, egy átlagos napja szinte elmondhatatlan... Ami biztos, a nap 24órájából 18at Minimum mosakszik. De azért van pár állandóság is a napjában. Megpróbálom összefoglalni. Persze a teljesség igénye nélkül! Szóval, reggel 6:00-kor jön, fel az ágyba és ébreszt. Ezt úgy éri el, hogy nyalogatja az arcomat. Bevallom, párszor Ő mentett meg a biztos késéstől.

Aztán jön a reggeli rutin: a párom kitakarítja, a ketrecét, MINDEN reggel (és este is), majd elkészíti a svéd asztalát, ami csupa csupa csemege. Aztán jön "apához" hozzám, tornázni. Ami ugy néz ki, hogy miközben én nyújtok, bemelegítek, fél kézzel Őt kell simogatni. Amikor a tornával készen vagyunk, akkor egy kis botorkálás, egészen a munkába indulásig. Akkor sajnos be kell zárni. Hogy a ketrecébe mit csinál, arról nincsen infonk.. Általában 13:00felé hazaérek, puding kiengedése, vízcsere, friss fű feltöltése a program. Innentől kint lehet a lakásban, össze vissza tappancsol. Vannak kedvenc helyei, ahol szeret feküdni. A pihenéseit egy egy mosakodás töri csak meg. Olvasni is szeret, ami abból áll, hogy miközben olvasok tanulok, odaül a mellkasomra, és meredten bámulja az aktuális irományt. Persze ezt hamar megunja 10-15perc és tovább is áll. Egy művelődés bőven elég egy átlagos nyúlnak ahhoz, hogy igen jól informált legyen anatómiából, és bőrgyógyászatból.. Majd egy kis szunyókálás, mosakodásokkal megszakítva, és persze pihi, és rohangálás. Jön az este, megjön a párom, ketrec takarítás, svédasztalos, vacsora, kergetőzés, a napilapok visszaszerzése, kergetőzés az ágy körül.

Megszakítja a folyamatot, parkban valós séták, vagy az erkélyen tett látogatások. Tavasztól őszig, a telekre történő kiruccanások is szerves részét képezik a programnak. Nyaralás, hétvégi program, mindegy, Puding jön velünk.. :D Visszatérve az esti programhoz, miután rendbetettük, és kellően lefárasztott, ágyba való beájulás következik, puding meg mint aki jól végezte dolgát leheveredik a ketrece elé.. Egész éjszaka kint van, őrzi a házat és az álmunkat. Imádjuk.

Mi Puding kedvenc étele?

A kedvenc étele per pillanat a saláta! Igaz, van egy titkos csemegéje, egy nyúl táp, mi csak stílusosan "cuninak" nevezzük, ez a prestige egyik terméke, amiért bolondul. Bármikor, bármennyit, bírNA, ha kapna..

Örül Puding, hogy ő lett a legcukibb?

Nos, Örül, hogy Ő lett a verseny győztese, ezt vidám fülrázással meg is köszönte a rászavazóknak, majd megmosakodott, tappancsolt, és evett egy kis tökmagot a nagy örömre! :D ezáltal is megköszönve ezt a megtisztelő Címet!

Remélem sikerült kielégítenem a kíváncsiságot, annyit még hozzátennék, hogy a most húsvét hétvégi "kalandokról" a képek nemsokára felkerülnek a honlapjára, a www.pudingnyul.uw.hu -ra. Kb 170képről van szó. Ajánlom szíves figyelmébe/figyelmükbe..


fotó húsvét nyúl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása