Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Jocó, a bébisün

2007. szeptember 16. 11:00, ge komment

Ferenctől kaptuk a következő szívmelengető (a lapozás után pedig izgalmas) történetet Jocóról, a kis sünről. "A lányom, Kata, 18 éves és már évek óta minden nyáron az Állatkertben dolgozik. Ezen a nyáron az Élet-Halál Házában, ahol a gondjaira bízták Jocót, a…

fotó sün

Szeretsz?

2007. szeptember 15. 12:00, ge komment

Kinga hívta föl a figyelmünket arra, hogy Japánban egy kis csivava született, bundáján egy tökéletes szív alakú folttal. A képet elnézve a címben feltett kérdésre a mi válaszunk csak egy lehet: örökké.

fotó kutya

Ha a menetszél és a kutyaszőr találkozik

2007. szeptember 15. 06:23, mvmv komment

Menetszél fújja egy kis kutya szőrét, miközben gazdája autójának ablakában utazik a Montana állambeli Great Fallsban, szeptember 12-én.

fotó kutya kölyök

Nekem kackiás, hát neked?

2007. szeptember 14. 18:41, ge komment

Ő Márti unokája, Moszi. Vagyis a kutyája. Pontosabban a lánya kutyája, ami már majdnem unoka. Mindegy, ami biztos: Moszi bajusza elbűvölő, a letámadásos képen nyalást ígérő tekintetről már nemis beszélve.

fotó kutya

Metál, zúzás, azaz a két pogózó görény

2007. szeptember 14. 13:00, ge komment

Tekerje fel Ön is a hangerőt és nézze meg a két boldogan örjöngő vadászgörényt.   A videóra Kapor hívta föl a figyelmünket, köszönjük neki.

videó görény

Vigyél haza. Kérlek.

2007. szeptember 14. 06:00, ge komment

Anna meg a többiek küldték nekünk ezt a szívszorító történetet, valamint a hozzá tartozó klasszikus kutya-nagyon-akar-valamit fotót."Horvátországban egy kissé kínos, ámde korántsem helyrehozhatatlan eltévedésünk során cuppant ránk a kutyus. Egyáltalán nem volt…

fotó kutya

Késett a randiról? Ígérjen sündisznót, megéri!

2007. szeptember 13. 14:00, ge komment

"Ezt a bizalmatlan fickót egy töksötét parkolóban füleltem ki pár éve, egy hétvégi kirándulás során. A legviccesebb, hogy útitársnőmnek előtte látatlanban ígértem egy sünt, cserébe amiért induláskor elkéstem." - írta a cukiságnak Charlie Brown. A fotót…

fotó orr sün

Cuppp cupp cupp CUPPP

2007. szeptember 13. 10:19, mvmv komment

Edit nem írta meg, melyik állatkertben kapta a tevétől a csókot, csak egy sort mellékelt leveléhez: "Egy csók és más semmi, a vágyam csak ennyi.."

fotó állatkert teve

Hey little sparta, avagy dal a rosszalkodó kölyökmacskáról

2007. szeptember 12. 21:30, ge komment

Eszter írta nekünk a kövektező ígéretes levelet: "A klipben egy felnőtt gyönyörű pasi rappel egy cuki kölyök cicáról/val. Cuki cicajelenetek, gyönyörű pasi, mi kell még?"És akkor most tessék, a videó. Kérem döntsék el önök, ki cuki vagy esetleg  gyönyörű a…

videó cica pasi

Képes lépni a kanadai kiselefánt

2007. szeptember 12. 11:50, mvmv komment

Gondozói kíséretében teszi meg a nagyközönség előtti, bemutatkozó lépéseit Malti, a Calgary Állatkert egyhónapos elefántja szeptember 10-én.

fotó állatkert kölyök elefánt

Vízszintmérő kecske

2007. szeptember 12. 06:16, mvmv komment

"A képen 3 rendkivül intelligens és bájos, az Égei-tenger legszebb szigetén nevelkedett görög hegyi kecske látható, amint Mykonos szigetén, a házam melletti kertben bóklásznak békésen. Ők ott olyanok, mint magyar falun a macska. Egy óvatlan pillanatban a rangidős fehér…

fotó kecske

Amúgy mindig nagyon friss, csak most mégsem

2007. szeptember 11. 11:08, mvmv komment

Ez a koala a schönbrunni állatkertben alszik nagyon mélyen. A fotót Mihály készítette, köszönjük.

fotó állatkert alszik koala

Maszat malac őrzi Balut, a labradort

2007. szeptember 11. 07:19, Tengericoci komment

"Maszat tündéri kislány, élénk, kíváncsi, mindig eléri, amit akar. Ha felfedez, oda kell figyelni rá, mert akrobata hajlamokkal bír, ijesztő helyekről ugrik le és fel" - írja Timi Maszat nevü tengerimalacáról, aki a felvételen épp Balut, a labradort felügyeli.

fotó kutya tengerimalac

Mangusztagyerek nagyon figyel

2007. szeptember 10. 11:02, mvmv komment

A schönbrunni állatkertben fotózta Mihály a mongúzfélék családjába tartozó mangusztakölyköket.

fotó állatkert kölyök manguszta

Éhes. Nagyon éhes.

2007. szeptember 10. 07:36, nak komment

videó cica eszik

süti beállítások módosítása