Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szita cica beszorult

2007. december 09. 19:13, ge komment

Mi nem tudunk dönteni: Szita cica kétségbeesett tekintete vagy az üvegnek nyomott tappancskái a cukibbak?A fotót köszönjük Imrének, és reméljük azóta a cica is kiszabadult.

fotó cica

Tigris a mérlegen

2007. december 09. 09:54, mvmv komment

A tigriskölyök a délafrikai Laohu Valley rezervátumban született december hatodikán és úgy tűnik, eléggé szereti, ha megmérik.

fotó kölyök tigris

Misi mókus lebukott

2007. december 08. 08:22, ge komment

"Ez a kis mókus már lassan fél éve kertünk lakója. A tetőgerenda alatt egy elhagyott fészekben lakik és a diófáról lakmározik. Tegnap reggel, ahogy elhúztam a függönyt, látom, hogy ott gubbaszt a korláton. Nem zavartatta magát, hagyta hogy fényképezzem, bár az ablakot nem…

fotó mókus

A svéd bútoráruház tequilát ad ajándékba?

2007. december 07. 16:04, ge komment

Dehogy! Csak Tia nevű olvasónk Tequila nevű macskája tisztességes cukihoz illően zacskófüggő. Jön a karácsony, hagyja elől Ön is a kiürült zacskókat és dobozokat, aztán fotózza le (a felügyelet alatt) belebújó függő kedvenceit és küldje be nekünk!

fotó cica dobozfüggőség

Webkettőpontnullás minihörcsög

2007. december 07. 10:54, mvmv komment

"Elküldöm a mi házi kedvenceinket. A két torkos minihörit a lányomnak vettük a névnapjára, de mindenki bírja őket. Ők meg a sajtot szeretik marhára, és érdeklődnek az internet rejtelmei iránt" - írja Jé. A hajtás után a minihörcsög és a billentyűzet viszonyát…

fotó hörcsög eszik

Már húst marcangolnak a budapesti leopárdkölykök

2007. december 06. 13:46, mvmv komment

Végképp leszoktak az anyatejről a Fővárosi Állat- és Növénykert nyáron született leopárdkölykei: Bella, Bara és Bahar most már kizárólag csak húst esznek, írja a Budapesti Állatkert közleménye. A június 19-én napvilágot látott perzsa leopárdokat augusztus 14-e óta…

fotó állatkert kölyök leopárd

Rettenetesen figyel

2007. december 06. 07:51, mvmv komment

Kaját vagy egy izgalmas tévéműsort figyel, végülis mindegy. A lényeg a feszült koncentráció. A képet Anitának köszönjük.

fotó kutya néz

Kölyökfecskék az Audin

2007. december 05. 13:55, mvmv komment

"Kölyökfecskék pihiznek az audi tetején az első repülések közben" - írja Gábor, a fotót Gyulai Tamás készítette. A jobboldali példány - arckifejezése alapján - ha felnőtt, kidobóember lesz.

fotó madár kölyök

Vásároljon karácsonyra kedvezményes állatkerti bérletet!

2007. december 05. 11:10, mvmv komment

December 31-ig jelentős kedvezményekkel válthatnak éves állatkerti bérletet mindazok, akik gyakran szeretnék felkeresni az intézményt, vagy ezzel szeretnék megajándékozni állatbarát szeretteiket. Az év utolsó napjáig az Állatkertben megváltott éves bérletek szokásos árából…

hír állatkert hellókarácsony

Puliszőrbe rejtett foxi

2007. december 05. 08:16, ge komment

"Ő itt Bodza. A kép néhány napja készült, a kuty épp hathetes rajta. Anyja foxi, apja puli - hogy ebből mi lesz, nem tudom. A szőre napról napra hosszabb, ám hiperaktív, rágcsálós-szaggatós eb, felmosni-söpörni nem lehet mellette, mert azonnal rárombol a mozgó partvisra, és…

fotó kutya

Kuvaiti teknős aktus

2007. december 04. 16:31, ge komment

Ma kedvencünk egy friss kép a kuvaitvárosi állatkert teknőceiről, amint épp széles mosollyal gondoskodnak a megfelelő számú utódról. (Kép: MTI) 

fotó teknős

A három legviccesebb tengerimalac

2007. december 04. 14:00, mvmv komment

A Sió-Valley tengerimalac tenyészet "Vicces tengerimalacok" című fotópályázatán a vizes, illetve a Micimackós tematika győzedelmeskedett. Az első három helyezett egyik díja a Cukiság blogos megjelenés volt, íme az 58 beérkezett vicces tengerimalac közül a három…

fotó tengerimalac

Vigyorog vagy vicsorog? Szavazzon!

2007. december 04. 07:24, mvmv komment

Ő a mi házikedvencünk, Hópihe, aki a Havanese márkát képviseli. Néha sikerül őt paprikás hangulatba kergetni, ilyenkor kimutatja foga fehérjét" - írja Vica. Mi azt is el tudjuk képzelni, hogy a jószág nem mérges, hanem vigyorog. Ön szerint?

fotó kutya szavazás

Amikor a plüssmedvének alhasi fájdalma van

2007. december 03. 13:18, mvmv komment

Mr-a blogján találtuk a megrázó erejű dokumentarista fotóképregényt, amit mindenkinek látnia kell, aki valaha bármilyen viszonyba került bármilyen plüssállattal és/vagy Dr. House-zal. A Doktor Ház című képregény itt látható.

medve cukiszájt

Nemrég beszorult egy vécépapír-gurigába

2007. december 03. 10:13, mvmv komment

"Ő az én kis Malackám, Megi, de Nudlinak is hívom mert sokszor ugy néz ki. Még csak 2 hónapos a kicsi, de nagyon eleven. Imád mindenhova bebujni.Nemrég beleszorult 1 WC papír gurigába..." - írja Niki.

fotó kölyök tengerimalac

süti beállítások módosítása