Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Knutnak vége, itt van Knutschi

2008. január 11. 08:43, mvmv komment


A berlini állatkert szupersztárja Knut felnőtt (itt meg lehet nézni, milyen volt kicsinek és milyen most), de sebaj, itt az utánpótlás. A nürnbergi állatkertben január elején ugyanis megszületett az a nőstény jegesmedvebocs, akit egyelőre Knutschi-nak (magyarul Knutka) becéznek. A harminc centi, 1.7 kilós medve szintén a Nyilas jegyében született, mint a több mint egyéves, ma már 120 kilós Knut.


 

A két medvében az is közös, hogy mindkettejüket magára hagyta anyjuk, így a gondozók táplálására szorulnak. Knutchival Vera nevű anyja egy darabig foglalkozott, aztán nem érdekelte, de legalább nem ette meg, ahogy azt a vele egy időben, ugyancsak Nürnbergben két bocsot szült Vilma nevű jegesmedve tette kicsinyeivel.

Mivel Knut fiú, az új medve pedig nőstény, már most a jövőbeni love story-ról cikkeznek a lapok. Ezzel viszont a kölyök mit sem törődik, kizárólag az a 80 milliliter tej foglalkoztatja, amit négyóránként kap.



fotó videó hír állatkert jegesmedve kölyök knut

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása