Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A Cukiság szerkállata üdvözli a kedves olvasókat!

2008. március 21. 07:20, ge komment

Egy pár napja újabb kis kedvencek költöztek a szekesztőségbe, pontosabban a Cukiság asztalára, két csinos botsáska képében. Jelenleg egy nagy uborkásüvegben laknak, de már készül az új otthonuk, reméljük jövő héten költözhetnek is.
 



 
Idekerülésük az összefogás és a szeretet iskolapéldája, és mára kiderült hogy ők is jól érzik magukat nálunk. Ugyanis az egyikük (egyeske) levedlett, tehát növésben van. Ketteske rezignáltan nézte végig a folyamatot, de talán hamarosan ő is megújul.


Klikk a nagyobb sáskákért!

Nevük viszont még nincs, úgyhogy ha a kedves olvasók belefáradtak a tacsinév kiötlésébe, itt az idő hogy kitalálják, milyen név is illene a két boldog botsáskánknak. A nyertes természetesen egy cukiság pólóval lesz gazdagabb.

Továbbá minden jótanácsot megköszönünk, hiszen szeretnénk ha semmiben sem szenvednének hiányt és jóléreznék magukat nálunk.

Köszönet elsősorban Zsuzsinak az állatkákért és a tanácsokért, továbbá anyunak az uborkásüvegért, tesónak az ágakért, Ildikónak a levél-kezdőkészletért és Babnak a bátor szállításért.

fotó szerkállat rovar sáska

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása