Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cuki sakálok Somogyban

2009. szeptember 28. 07:09, mvmv komment

Levelet kaptunk Török Zoltántól, a Vidrasors című természetfilm készítőjétől. Most éppen egy új, Magyarországról szóló, két évig forgatott természetfilmen dolgozik (aminek nem tudja, mi legyen a címe, a blogján lehet neki tanácsokat adni), és közben vad sakálokkal találkozott. "Igaz vad állat, de idehaza vadon nem sokan készítettek még a sakálról felvételt, sőt. Szerintem nagyon cukik...Egy egész család lakik arra, van egész pici kölyök is, valószínűleg valami kései alom lehet, de őt még nem sikerült lencsevégre kapni, de majd megyünk vissza októberben" - írta a Cukiságnak.

videó hír sakál

Cukifaktor: (2/5)
Szerintetek: (3,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása