Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Téli pályázat: a kifacsarodott cica, a vizsla és a nyelves kutya

2010. január 05. 12:40, mvmv komment

Drága olvasóink, lezárult minden eddigi pályázataink közül a legnépszerűbb és a legnagyobb izgalmakat kiváltó, az alvó és/vagy téli állatok karácsonyi nyereményjáték.

Úgy döntöttünk, eredeti terveinkkel ellentétben nem mi döntjük el az első három helyezetettet, hanem meghajlunk a közönség (pontosabban a 2245 szavazó) akarata előtt és elfogadjuk elsőnek, másodiknak és harmadiknak azokat az állatokat, akik a közönségszavazáson ezt a három helyezést elérték.

Első díjat, vagyis 25 ezer forintos Forma vásárlási utalványt kap a furcsa pózokban kómázik egy cica (340 szavazat) versenyző,

geszter: cirmos1

geszter: cirmos2

geszter: cirmos3

Második díjat, vagyis 15 ezer forintos Forma vásárlási utalványt kap Réka és kutyája Dorka, a meghökkentő testhelyzetek egy vizslától (302 szavazat) pályázattal,

geszter: dorka1

geszter: dorka2 geszter: dorka4 geszter: dorka3

Harmadik díjat, vagyis 10 ezer forintos Forma vásárlási utalványt kap a havat nyal, mert finom (239 szavazat) kutya.

És mivel a Forma volt olyan kedves, hogy plusz díjat is (amit most mégsem közönségdíjnak, hanem szerkesztőségi kedvencnek nevezünk), egy 10 ezer forintos Forma vásárlási utalványt is felajánlott, összedugtuk a fejünket a szerkesztőségben, és úgy döntöttünk, azt a Benyúl egy gyanúsan szőrös kéz cica gazdája nyeri.

Mindenkinek gratulálunk, a nyerteseket arra kérjük, írjanak nekünk ugyanarról az emailcímről, ahonnan a képet is küldték!

 

pályázat karacsonyipalyazat2009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása