Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

10 tökéletes meló egy vombatnak

2014. július 10. 12:58, CukiságBlog komment

b5945122c2000cd37ac9714357f9fabd.jpg

A vombatok kishazánkban különös nagy népszerűségnek örvendenek, ki ne emlékezne arra a rajongásra és kíváncsiságra, mikor a Fővárosi Állatkertbe megérkeztek. Nem is csoda, hiszen megacuki állatokról van szó, (ha kételkednél IDE kattints) sőt az alábbi videó bizonyítja, hogy nem csak bájos pofival de briliáns ésszel is rendelkeznek. 

Nem tagadják meg a munkát, sőt, több mindenre is alkalmazhatóak. Legyen szó mosásról, masszázsról, sétáltatásról vagy akár csak arról, hogy meglágyítsa valakinek a szívét.

 

munka meló vombat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása