Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Pisze lett a rókalány

2013. május 27. 15:56, CukiságBlog komment

Már többször írtunk egy árva rókalány kölyökről, akit a Budakeszi Vadaspark egyik gondozója nevel. Nem is olyan rég bemutattuk legjobb barátját is, Fruzsit, a család kutyáját, akivel irtó cuki párost alkotnak. A rókabébi nevét azonban a látogatókra, érdeklődőkre bízta a Vadaspark, a beérkező ötletek közül múlt héten meg is történt a választás. 

1_1.jpg

Az Állatkert dolgozói valami egyszerűen kiejthető és megjegyezhető nevet szerettek volna, ami nem túl komoly, de nem is túl "gügyögős". Persze fontos volt, hogy kifejezze a kis róka természetét, és azt, hogy mennyire cuki is ő válójában. A döntés végül a PISZE névre esett, névadó keresztszülője így Varga Patrícia lett. 

A gyámoltalan kisgömbőcből hamar egy szép, formás, kecses rókalány vált, aki mára már minden rosszaságban benne van. Gondozója elmondása szerint, kedvenc hobbija a lábujj-csipkedés, és mindezt a kis éles fogacskáival teszi, így a házban szigorúan mamuszban ajánlott a közlekedés. 

Szerintünk nagyon illik rá a választott név, hiszen ez a fehér pofin lévő gomb orr mindenkit elvarázsol, nem is beszélve azokról a szemekről. 

2_1.jpg

kölyök róka Budakeszi Vadaspark Pisze

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása